Korouma – Simojärvi-Soppana, kesä 2012

Korouman rotkolaakso ja lähellä oleva Simojärvi-Soppana on todella hienoja alueita. Kesällä voi retkeillä ja veneillä, ja talvella vaikkapa kiipeillä jääseinämiä. Maisemat on huikean hienoja. 

Kelien ollessa aikalailla sopimattomia metsässä pörräämiseen voi aina haikailla parempien kelien ja paikkojen perään. Aika moni retki on jäänyt ilman kirjoitusta tänne. Kaivoin arkistojen uumenista yhden kesän 2012 retken kuvia. On se hyvä että jo vuosia sitten annoin pikkusormen (ja vähän enemmänkin) Googlelle… vanhat kuvat on siellä siististi tallessa. Toistaiseksi.


Kuvien jne. säilytys Googlen palvelimilla

Kannattaa kyllä muistaa että sekään ei ole ikuista… esim. jos lopetat Android kännykän (Google-tilin) käytön muutamaksi kuukaudeksi (raja taisi olla kaksi) niin Google postaa kaiken siihen Google-tiliin liittyvän materiaalin palvelimiltaan! Eli kannattaa siitäkin pitää varmuuskopio jossain omalla koneella, alla lyhyt ohje miten se tehdään. Tämä ohje on suuntaa antava, ja Googlella on tapana muuttaa systeemiä siitä kertomatta, ja myöskin kokeilla uusia juttuja sattumanvaraisilla asiakkailla…

Surffaile Google Takeout-sivuille, valitse mitä haluat sieltä ja seuraa ohjeita.

Surffaile Google Drive Backup and Sync-lataussivulle.

Koska Google on jostain syystä tehnyt Google Photos-kuvien liittämisen nettisivulle mahdollisimman hankalaksi… niin tässä vain linkkejä sinne.


Korouman rotkolaakso

Korouman Luontoon.fi-sivut.

Korouman kuvat

Korouman rotkolaakso maastopyöräily 2012

Korouman rotkolaakso maastopyöräily 2012

Simojärvi-Soppana

Simojärvi-Soppanan Luontoon.fi-sivut.

Simojärvi-Soppanan kuvat

Simojarvi-Soppana maastopyöräily 2012

Simojarvi-Soppana maastopyöräily 2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *