Ikaalinen, Ulvaanharju reitti

Aikaisempien Reitti-retkeilyreitin ajelujen ohessa on jo tullut tutkittua väliä Ikaalinen-Ulvaanharju, tarkemmin Ikaalinen – Hämeenkyrön lentokenttä. Nyt kävin siellä käydessäni katsomassa aikaisemman kommentin mainitseman polun puhdistuksen vaikutuksia. Ihan hyvältä näytti muuten, mutta onhan sinne tietysti jo ehtinyt ilmestyä uusi hakkuu  🙂

Ikaalinen-Jämi reitin voi nyt kulkea myös pääosin tietä pitkin kulkevaa maaastopyöräreittiä pitkin.

2018 lisäys: Ikaalisten päässä Tampere-Vaasa – tielle on lisätty hirviaidat. Siinä pieni lisähaaste jos alla olevaa reitti haluaa kulkea. 

Välillä siellä näkyy hienosti vanha polku. Jossain vanhojen myrskynkaatamien puiden alla tosin. Joku on rakentanut portaita puiden yli.

Ikaalinen VatulanharjuVälillä mennään risukossa tai aika syvällä metsäkoneen urassa.

Ikaalinen VatulanharjuVanha höpinä löytyy täältä. Joku siellä on kulkenutkin, mutta muutamassa kohdassa moni on haksahtanut väärälle reitille. Esim. tästä hienosta sillasta useimmat jäljet lähtee vasemmalle, vaikka reitti oikeasti jatkaa suoraan tuonne missä läski nojaa puuta.

IkaalinenNäinkin hienoa lähes polutonta tunnelia löytyy. Ihan ajokelpoista juurihoitoa…

IkaalinenAjelin taas samalla Ikaalisten rantabaanoja. Vähän siellä on taas tullut muutoksia, kun uutta asuntoa pukkaa joka pusikkoon. Kunnon metsää ja polkua löytyy oikeastaan vain tuolta Paskonnokasta. Muualla enempi leveää ulkoilureittiä ja latupohjaa jne. Paska homma.

Nuotiokehä siellä kärjessä.

Ikaalinen, Paskonokka

Alla reitti niinkuin se on nyt merkitty. Tai ei merkitty. Merkintöjä on siellä täällä, monessa kohdassa ei ensinkään. Kävellen ihan ok, vedenpitävät popot tietty jalkaan. Maastopyörällä älä mene, tai älä ainakaan tule mulle valittamaan…  🙂

Tämän reitin voit ladata GoogleDrivesta:

Ikaalinen– Hämeenkyrön lentokenttä. Aukeaa ehkä suoraan katsottavaksi Googlen kartalla, sekä latauslinkki (143kt).

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *