Retkellä metsässä

Jalan tai (läski)maasto(polku)pyörällä.

By

Teijon retkeilyalue

Hirveän kauhean kamala hellekausi (?) sattui kohdalle, mutta mentävä on, kun välillä saa auton käyttöön. On se niin kauhian hankalaa mennä useimpiin tämänkaltaisiin paikkoihin, jollei autoa ole käytettävissä.

Teijon retkeilyalueella käynnistä olikin jo monta vuotta. Hassua ettei paikka ennen ole oikein kolahtanut, mutta nyt tuntui tosi mukavalta paikalta?Lähdin liikkeelle alaoikealta, Punassuon alareunan parkkipaikalta.

Pitkokset ei siellä enää ole ihan priimaa, mutta pääseehän sieltä menemään ihan ok. Yksi kostea paikkakin löytyi vähän ylempää (Lankkerin oikealla puolella). Muuten koko matka oli kuivaa.

Lataa reitti-tiedosto eri muodoissa täältä.

Teijo gpx

Tuonne yläosaan kun pääsee, löytyy upeita maisemia Nenustannokasta ja muista korkeammista kohdista. Sieltä löytyy myös kivaa pikku polkua, vain pieniä pätkiä niitä aika tylsiä metsäautoteitä. Hamarinjärven rannalla menevä polku on ehkä alueen kivointa, ei kannata missata sitä aluetta! Pienen tiesiirtymän jälkeen jatkuu pikkupolut, pieni risusavottakin löytyy sieltä, mutta polku on sentään avoinna.

Puolakka- ja Matildanjärven paikkeilla kävijämäärän on jo isommat, ja polut leveämät. Pitkokset on todella hyväkuntoiset, tosin välillä aika korkealla, eli ei kannata pudota..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>